Den Muntre Sofa • 8. marts 2023 • Kl. 19.30

Gæster i Sofaen

Farshad Kholghi

Er skuespiller, debattør og entertainer, han er kendt for sine skarpe meninger og inspirerende fortællinger, der fanger publikum i alle aldre. Han forstår at kombinere underholdning, med humor, alvor og faglige pointer.

 

Thomas Evers Poulsen, er professionel danser, han har medvirket i ”Vild med dans” siden 2005. Han        underviser dagligt i dans og teambuilding. Han har ligeledes deltaget i                    Masterchef og den store julebage dyst. Han har skrevet e-bogen ”Vild med jul”      samt bogen ”Vild med stiletter”

 

Dennis Ritter

er uddannet journalist og til daglig nyhedsvært på TV2 NEWS, men er nok mest kendt for sin rolle som cykelsportskommentator gennem to årtier på TV2 SPORT. Siden 2007 har han siddet i kommentatorboksen med Rolf Sørensen, når tour de France ruller over skærmen.

 

 

Sofie Stougaard, er skuespiller og har medvirket i en række film, tv-serier, teater og revyer. Hun fik sit folkelige gennembrud i tv- serien Nikolaj og Julie, samt Langt fra Las Vegas. Sofie har ligeledes været med i satire grupper som City Singler og Emmas Dilemma.

 

 

 

 

HVORNÅR og HVOR?

8. marts 2023

Kl. 19:30 til 22.00

 

STØBERIHALLEN

Nordstensvej 1

3400 Hillerød

GODT AT VIDE!

Støberihallen er kørestolsbruger venligt.
Der er bl.a. elevator ned til toiletterne.

Gæster der behøver ledsager får ledsageren med
gratis, når der kan fremvises et gyldigt ledsagerkort.

Billetlinket kan være liiiidt laang tid om at komme frem. Hvis den helt holder sig væk, så kontakt mig her HJÆLP