Den Muntra Sofa • 26. August 2021 • Kl.: 19.30

Gæster i Sofaen

Amin Jensen, entertainer, TV-vært, musicalperformer - og operatenor med en af Danmarks største stemmer! Amin er tre gange blevet kåret til årets TV-vært.
Efter at have turneret Danmark tyndt som stand-up komiker og som syngende vært i Hit med Sangen, forelskede Amin Jensen sig i operaens skønne musik. Han er i dag den eneste i verden der både laver både Comedy og opera i sine shows.

Janni Pedersen, Journalist og krimiforfatter. Janni har været ansat 20 år som nyhedshund på TV2 Nyhederne og har dækket krimi og retssager. Janni er vært både på Station 2. og krimi program ”Bag Forbrydelsen på TV2 NEWS”. Den 1. april begyndte hun på ”Go Aften Live” Sammen med sin gamle fjersynsmakker Lasse Sjørslev.

 

Søren Lerche, Lærer på Grundtvigs Højskole og konsulent ved Hillerød Kommune hvor han laver kulturelle og sociale projekter som fx fællesspisning på biblioteket og Street-Lab. I 2017 fik han Hillerød frivillig socialpris og i 2020 fik han prisen som årets Hillerød borger. Ved siden af sine aktiviteter i Hillerød er han også konsulent i EU projektet COHESION forebyggelse af radikalisering.

Troels Malling, Skuespiller. Er kendt for sine umådelige morsomme og meget forskellige karakterer i satire-serien Krysters Kartel og Live fra Bremen. Og senest som politimand i Badehotellet, samt tv Bilka reklamen ”Far til 14” Hans talent for timing og intellektuel humor er fremragende. Han har øje for de skæve og finurlige situationer. ”Verden er fuld af Humor” siger Troels Malling.

HVORNÅR og HVOR?

26. August, 2021

Kl. 19:30 til 21:30

 

STØBERIHALLEN

Nordstensvej 1

3400 Hillerød

GODT AT VIDE!

Støberihallen er kørestolsbruger venligt.
Der er bl.a. elevator ned til toiletterne.

Gæster der behøver ledsager får ledsageren med
gratis, når der kan fremvises et gyldigt ledsagerkort.

Billetlinket kan være liiiidt laang tid om at komme frem. Hvis den helt holder sig væk, så kontakt mig her HJÆLP