Den Muntre Sofa • 31. august 2022 • Kl. 19.30

Gæster i Sofaen

Lars Hjortshøj, komiker, skuespiller, tv og radiovært

Lars var den første der fik titlen DM i stand up tilbage i 1992, siden medvirket i Langt fra Las Vega, Casper og Mandrilaftalen, Klovn og Oh Happy Day. Han har turneret landet rundt med sine onemanshows Plan B og Omvendt mm. For tiden er han tv-vært på quizprogrammet ”Dine Fulde fem”

Peter Tanev, vejr og klimaekspert

Peter har været ansat på TV2 vejret siden 1996 som redaktionschef, og han arbejder både foran skærmen og bagved. Han har en bachelor i klimatologi, og har skrevet flere bøger om vejret. Som Peter selv erkender ”jeg har været lidt af en vejrnørd siden jeg var lille”

Mette Horn, skuespiller og forfatter

Har medvirket i flere satiriske tv-programmer og tv-serier. Medlem af teatergruppen Emmas Dilemma. Derudover kender vi Mette fra hendes komiske og lettere pinlige ”mor rolle” i filmene om Max pinlig. I 2020 udkom Mette med sin første bog, Flueben ”iagttagelser og indrømmelser, fra et mellemlangt levet liv.

Hanne Thinghuus, Daglig Leder Genbrugsstationen

Hanne er oprindelig uddannet dyrepasser på statens seruminstitut. Hun har også rundet 5 år i forsvaret. Hanne blev ansat i 2005 på Genbrugsstationen ”Jeg er superglad for mit arbejde” Hun altid et stor smil, når hun formidler om alt fra kompost, genanvendelse og gode råd om affaldssortering mm. Sammen med sine to drenge, bruger de meget tid i det lille hus i Sverige, hvor de nyder naturen og fiskeri.

HVORNÅR og HVOR?

8. Juni, 2022

Kl. 19:30 til 22:00

 

STØBERIHALLEN

Nordstensvej 1

3400 Hillerød

GODT AT VIDE!

Støberihallen er kørestolsbruger venligt.
Der er bl.a. elevator ned til toiletterne.

Gæster der behøver ledsager får ledsageren med
gratis, når der kan fremvises et gyldigt ledsagerkort.

Billetlinket kan være liiiidt laang tid om at komme frem. Hvis den helt holder sig væk, så kontakt mig her HJÆLP